Startpagina | IK VERZAMEL . . . | LINKS | VOORLAATSTE NIEUWE FOTO'S

Berichten 741-760

Bericht 741

Zaterdag 20 oktober 2018
Naam: Annemieke Ronk
Emailadres: klik hier

Bericht: Van 1967 tot 1969 heb ik gewerkt bij naaiatelier Lastina aan de stationsstraat. Ik kan via google niets vinden van dat atelier. Zijn er nog foto's uit die tijd?

Alvast bedankt.

Bericht 742

Maandag 12 november 2018
Naam: Hans Zijderveld
Emailadres: KLIK HIER

Bericht: Wie kent familie van meester Bas Versluis, hoofd Openb.Lagere schhol in Beekbergen van 1947 t/m ca.1972. In 1971 werd hij ridder in de Orde van Oranje Nassau, ik zoek zijn geboorte en overlijdensgegevens. Deze meester ging in 1947 bij ons (Nieuwland) vandaan naar Beekbergen.

Bericht 743

Woensdag 28 november 2018
Naam: Bert Langejans
Emailadres: KLIK HIER

Goedendag,

Mijn naam is Bert Langejans en ik ben als medewerker groenonderhoud bij Kinderparadijs Malkenschoten onderzoek aan het doen naar de oorsprong en groei van het park zoals we dat nu kennen.
Via de site topotijdreis ontdekte ik dat het gebied waar nu Kinderparadijs Malkenschoten ligt, eerder de zwaan werd genoemd. Dit vanwege de zwanenspreng die hier langs liep.
Ga je nog verder terug in de tijd dan duikt de naam Maria’s Hoeve op. Hier kan ik geen informatie over terug vinden, (deels omdat het een vrij algemene naam is natuurlijk), behalve een foto op deze site bij de categorie vraagteken.
Zou het kunnen dat die foto niet in Zevenhuizen gemaakt is, maar op de plaats nu bekend als Kinderparadijs Malkenschoten?

Bert Langejans

Bericht 744

Zondag 9 december 2018
Naam: Mw. Jaco
Emailadres: KLIK HIER

Bericht: Zijn er ook nog foto's van de 1e Wormenseweg?

Bericht 745

Dinsdag 25 december 2018
Naam: Dhr. van kollenburg
Emailadres: KLIK HIER

Bericht: voor een vriend van mij, willem voorhorst ben ik op zoek naar bertus slijkhuis uit apeldoorn die ooit granitowerker is geweest

Bericht 746

Maandag 7 januari 2019
Naam: Angeline van Houwlingen
Emailadres: klik hier

Bericht: Hallo,
volgens de gezinskaarten van de gemeente zutphen woonden mijn grootouders aan de beekweg 87 in apeldoorn maar ik kan die niet meer vinden.
mijn moeder is geboren aan de oude apeldoornseweg in een kraamkliniek /ziekenhuis maar ook dat kan ik niet terug vinden.
kan iemand hier enig licht over laten schijnen?
vriendelijke groet
Angeline

Bericht 747

Vrijdag 11 januari 2019
Naam: dhr. a.kamphuis
Emailadres: klik hier

Bericht: ik zoek gegevens van de fam kamphuis
canadalaan 21 plus de fam veenedaal oon de zwolseweg naast bakkerij de nihjverheid
wie weet er iets

Bericht 748

Donderdag 17 januari 2019
Naam: Marischka Noort
Emailadres: KLIK HIER

Bericht: Wij zijn op zoek naar oude ansichtkaarten, fotoos, etc. van de Generaal van der Heydenlaan 2 te Apeldoorn. Wie kan ons verder helpen?

Alvast enorm bedankt!

Bericht 749

Woensdag 23 januari 2019
Naam: Evert Kleijer
Emailadres: klik hier

Bericht: Voor mijn stamboomonderzoek zoek ik familie van Dirk-Jan Pol (1881-1969), Marten Pol (1887-1971) en Jannetje Pol (1883-???). Martha Pol was mijn grootmoeder en de zus van vorengenoemde personen.

Bericht 750

Maandag 28 januari 2019
Naam: dhr. Henny Wijnhoud
Emailadres: klik hier

Bericht: Heb in Apeldoorn op de Gerardus' Majellaschool in de jaren 1946---1949, zat bij meester Heykens -Jansen en IJseldijk. Zou graag nog eens met de jongens van die tijd gesprekken willen voeren hoe het hun is vergaan. een paar namen Piet Bakker Alex Hatenboer Theo Voormeren Rudi Vodegel Mail mijn ik geef zeker antwoord Groetje Henny

Bericht 751

Zaterdag 2 februari 2019
Naam: Dhr. H. Beekman
Emailadres: KLIK HIER

Bericht: Wie heeft er foto's van het pand Lolaan 23?
Ik ben op zoek naar foto's van de tijd voor dit pand Hotel van Steeden werd. Later hotel ruimzicht. Destijds bestond er een tapperij/kruidenier/ slagerswinkel in dit pand van Teunis Beekman.

Bericht 751

Zondag 3 februari 2019
Naam: Mieke Diekmann
Emailadres: KLIK HIER

Bericht: Ik heb kort in de Frans Halslaan en de Flamingoweg gewoond, maar ben grotendeels opgegroeid in de Berg en Bosweg. Mijn vader Gé Diekmann schilderde naast zijn baan als spuiter en "zat in de muziek". Hij heeft een band gehad met de naam "de Flamingo's'' en een cabaretgezelschap The Jolly Jokers. Wie weet daar nog iets van en heeft daar nog foto's van?

Bericht 752

Zondag 24 februari 2019
Naam: Peter Koers
Emailadres: KLIK HIER

Bericht: Mijn Opa Willem Koers komt uit Apeldoorn en ik ben op zoek naar alle informatie over de familie Koers / Coers i.v.m. stamboomonderzoek met welk ik sinds 2007 bezig ben. Zie ook de facebook pagina https://www.facebook.com/Vancourtstotkoers/

Voor wie interesse heeft, ik heb een uitgebreid archief over de familie maar ben altijd op zoek naar meer informatie over de familie.

Bericht 753

Dinsdag 26 februari 2019
Naam: Dhr. Ebbers
Emailadres: KLIK HIER

Bericht: Wie kan mij helpen aan een oude foto van ons huis aan de Aluminiumweg 62 te Apeldoorn?

Bericht 754

Dinsdag 26 februari 2019
Naam: Joke Hissink
Emailadres: KLIK HIER

Bericht: Ik ben op zoek naar een paar oude foto's van de IJsselstraat. Het liefst vanaf de bouw daar in de zestiger jaren.

Bericht 755

Donderdag 14 maart 2019
Naam: Mw. Nicki Hofstee
Emailadres: KLIK HIER

Bericht: Ik ben opzoek naar het bouwjaar van het huis dat vroeger Brinklaan 205 was. Tegenwoordig is dit de Haardstede 49.
Bij het Kadaster is het juiste bouwjaar niet bekend (namelijk 1980), en mijn vader (eigenaar van het huis) heeft alleen een vergunning uit 1925 voor het verbouwen van het huis.
In het pand zat vroeger Slagerij de Jonge, foto's zijn hier te vinden; https://www.oud-apeldoorn.nl/straten-a-z/b/brinklaan---eendrachtstraat.html

Ik hoop dat iemand meer informatie heeft over dit huis, of over deze straat!

Brinklaan 205, nu Haardstede 49.

Bericht 756

Maandag 18 maart 2019
Naam: sjef van kollenburg
Emailadres: KLIK HIER

Bericht: een, klein groepje van 4 personen zijn op zoek naar leerlingen die in de periode van 1942 tot en met 1950 op de jozefscool aan de fabianusstraat hebben gezeten,om eventueel een reuni te organiseren.Bij voldoende belangstelling gaan we dat verder uitvoeren.

Bericht 757

Zondag 5 mei 2019
Naam: astrid paalman
Emailadres: KLIK HIER

Bericht: hoi, op zoek naar mensen die samen met mij op de MAVO 4 aan de seminarielaan hebben gezeten of weten hoe ik aan een bestand kom hiervan , van 1977 tot 1981

Bericht 758

Zondag 8 juni 2019
Naam: Marion Kobessen
Emailadres: KLIK HIER

Bericht: Ik kom perongeluk op jullie website terecht, op de a-z straten. Ik dacht I klik de Vinkenlaan eens aan. Mijn hart maakte een sprongetje. op die foto staan mijn opa, mijn vader en zijn zus. (rechts op de foto, de wat kalende heer) Mijn Opa was de eigenaar van het gebouw wat recgts achter hem staat: Smederij Kobessen. Ze woonde boven de smederij van voor de oorlog, tot ver na de oorlog. Hij heeft in de smederij rgekematig onderduikers gehad. Is daardoor op transport gezet, uit de rijdende trein, die richting duitsland ging, gesprongen. Toen terug naar huis gelopen om vervolgens weer onderduikers te helpen. Deze foto heb in nog nooit gezien, maar het is wel speciaal. Wat leuk!

Bericht 759

Donderdag 20 juni 2019
Naam: Jan Kerrie

Bericht: Bedank allemaal.

Ik weet het nu.

______________________

Woensdag 19 juni 2019
Naam: Jan Kerrie
Emailadres: KLIK HIER

Bericht: Beste Lezers ,

In ben geboren eind maart 1946 in Apeldoorn.
Mijn ouders vertelde me altijd in de KRAAMKLINIEK aan de Zwolse weg 37. Maar ik kan het op Google Maps NIET vinden !
Wie weet het vernieuwde adres, of is het gesloopt.

In October kom ik in Apeldoorn en wil het graag bekijken. Ben nu woonachtig in LAOS , en dit is mijn laatste kans om het te zien.

Bericht 760

Donderdag 15 augustus 2019
Naam: Jaap van Ravenzwaaij
Emailadres: KLIK HIER

Bericht: Ik zoek oude foto's van soos59, de Kon Wilhelminaschool tussen 1952 en 1959, de st Joseph Stichting, de Sondorpschool en de kraamkliniek aan de zwolseweg in 1949.
Wie kan mij hieraan helpen zodat ik een kopie kan maken?