Startpagina | IK VERZAMEL . . . | LINKS | VOORLAATSTE NIEUWE FOTO'S

Gastenboek

Wilt u mij persoonlijk mailen klik dan hier
Berichten via het gastenboek worden op de website geplaatst!

Wanneer u een bericht in het gastenboek plaatst, verschijnt het bericht meestal dezelfde, of de volgende dag op de website.

Bericht 751

Zondag 3 februari 2019
Naam: Mieke Diekmann
Emailadres: KLIK HIER

Bericht: Ik heb kort in de Frans Halslaan en de Flamingoweg gewoond, maar ben grotendeels opgegroeid in de Berg en Bosweg. Mijn vader Gé Diekmann schilderde naast zijn baan als spuiter en "zat in de muziek". Hij heeft een band gehad met de naam "de Flamingo's'' en een cabaretgezelschap The Jolly Jokers. Wie weet daar nog iets van en heeft daar nog foto's van?

Bericht 751

Zaterdag 2 februari 2019
Naam: Dhr. H. Beekman
Emailadres: KLIK HIER

Bericht: Wie heeft er foto's van het pand Lolaan 23?
Ik ben op zoek naar foto's van de tijd voor dit pand Hotel van Steeden werd. Later hotel ruimzicht. Destijds bestond er een tapperij/kruidenier/ slagerswinkel in dit pand van Teunis Beekman.

Bericht 750

Maandag 28 januari 2019
Naam: dhr. Henny Wijnhoud
Emailadres: klik hier

Bericht: Heb in Apeldoorn op de Gerardus' Majellaschool in de jaren 1946---1949, zat bij meester Heykens -Jansen en IJseldijk. Zou graag nog eens met de jongens van die tijd gesprekken willen voeren hoe het hun is vergaan. een paar namen Piet Bakker Alex Hatenboer Theo Voormeren Rudi Vodegel Mail mijn ik geef zeker antwoord Groetje Henny

Bericht 749

Woensdag 23 januari 2019
Naam: Evert Kleijer
Emailadres: klik hier

Bericht: Voor mijn stamboomonderzoek zoek ik familie van Dirk-Jan Pol (1881-1969), Marten Pol (1887-1971) en Jannetje Pol (1883-???). Martha Pol was mijn grootmoeder en de zus van vorengenoemde personen.

Bericht 748

Donderdag 17 januari 2019
Naam: Marischka Noort
Emailadres: KLIK HIER

Bericht: Wij zijn op zoek naar oude ansichtkaarten, fotoos, etc. van de Generaal van der Heydenlaan 2 te Apeldoorn. Wie kan ons verder helpen?

Alvast enorm bedankt!

Bericht 747

Vrijdag 11 januari 2019
Naam: dhr. a.kamphuis
Emailadres: klik hier

Bericht: ik zoek gegevens van de fam kamphuis
canadalaan 21 plus de fam veenedaal oon de zwolseweg naast bakkerij de nihjverheid
wie weet er iets

Bericht 746

Maandag 7 januari 2019
Naam: Angeline van Houwlingen
Emailadres: klik hier

Bericht: Hallo,
volgens de gezinskaarten van de gemeente zutphen woonden mijn grootouders aan de beekweg 87 in apeldoorn maar ik kan die niet meer vinden.
mijn moeder is geboren aan de oude apeldoornseweg in een kraamkliniek /ziekenhuis maar ook dat kan ik niet terug vinden.
kan iemand hier enig licht over laten schijnen?
vriendelijke groet
Angeline

Bericht 745

Dinsdag 25 december 2018
Naam: Dhr. van kollenburg
Emailadres: KLIK HIER

Bericht: voor een vriend van mij, willem voorhorst ben ik op zoek naar bertus slijkhuis uit apeldoorn die ooit granitowerker is geweest

Bericht 744

Zondag 9 december 2018
Naam: Mw. Jaco
Emailadres: KLIK HIER

Bericht: Zijn er ook nog foto's van de 1e Wormenseweg?

Bericht 743

Woensdag 28 november 2018
Naam: Bert Langejans
Emailadres: KLIK HIER

Goedendag,

Mijn naam is Bert Langejans en ik ben als medewerker groenonderhoud bij Kinderparadijs Malkenschoten onderzoek aan het doen naar de oorsprong en groei van het park zoals we dat nu kennen.
Via de site topotijdreis ontdekte ik dat het gebied waar nu Kinderparadijs Malkenschoten ligt, eerder de zwaan werd genoemd. Dit vanwege de zwanenspreng die hier langs liep.
Ga je nog verder terug in de tijd dan duikt de naam Maria’s Hoeve op. Hier kan ik geen informatie over terug vinden, (deels omdat het een vrij algemene naam is natuurlijk), behalve een foto op deze site bij de categorie vraagteken.
Zou het kunnen dat die foto niet in Zevenhuizen gemaakt is, maar op de plaats nu bekend als Kinderparadijs Malkenschoten?

Bert Langejans

Bericht 742

Maandag 12 november 2018
Naam: Hans Zijderveld
Emailadres: KLIK HIER

Bericht: Wie kent familie van meester Bas Versluis, hoofd Openb.Lagere schhol in Beekbergen van 1947 t/m ca.1972. In 1971 werd hij ridder in de Orde van Oranje Nassau, ik zoek zijn geboorte en overlijdensgegevens. Deze meester ging in 1947 bij ons (Nieuwland) vandaan naar Beekbergen.

Bericht 741

Zaterdag 20 oktober 2018
Naam: Annemieke Ronk
Emailadres: klik hier

Bericht: Van 1967 tot 1969 heb ik gewerkt bij naaiatelier Lastina aan de stationsstraat. Ik kan via google niets vinden van dat atelier. Zijn er nog foto's uit die tijd?

Alvast bedankt.

Bericht 740

Dinsdag 2 oktober 2018
Naam: Jac Janssen
Emailadres: klik hier

Bericht: Ik ben op zoek naar informatie van radio-televisie zaak "Electro Fonta", Debussylaan 45, Apeldoorn.
(Deze zaak schijnt al vanaf begin jaren '80 niet meer te bestaan).
Zou daar iets van te achterhalen zijn?

Alvast heel erg bedankt voor uw moeite!

Bericht 739

Woensdag 5 september 2018
Naam: Heirich Casper Hachmang.
Emailadres: h.hachmang@upcmail.nl

Bericht: Ik zat op de Sint Jozefshool in de jaren 45-50.

Wie kent mij nog.

Bericht 738

Dinsdag 4 september 2018
Naam: Mw. Loman
Emailadres: klik hier

Bericht: Weet iemand wat meer te vertellen over de bakkerij v mijn opa Loman en zijn vader . Bebro of Bebroo ( v BeterBrood) vlijtseweg 51 .

Evelyne kleindochter

Bericht 737

Dinsdag 7 augustus 2018
Naam: Dhr. Will
Emailadres: klik hier

Bericht: Ben uit sentimentele overweging op zoek naar Jose van Nimwegen die in de mid jaren "60 woonachtig was aan het Schubertplein te Apeldoorn Zuid.

Bericht 736

Zondag 29 juli 2018
Naam: ruud zomer.
Emailadres: klik hier

Bericht: hallo met RUUD ZOMER ik ben in APELDOORN ZUID geboren ik heb gewoond aan de mussenweg 3 ik ging op school de wormseschool aan de oudbeekseweg ik ben op zoek naar klasgenoten uit het jaar 1974 vijfde klas met meester WONNINK ik heb een klasse foto gezien waar ik op sta ik ben dus op zoek naar klasgenoten die ook in de vijfde klas zaten met meester WONNINK later heten het de meester lugtmeijerschool ik wacht het af MVR RUUD ZOMER

Bericht 735

Dinsdag 10 juli 2018
Naam: Janny Lalkens
Emailadres: klik hier

Bericht: Ik heb in een album van mijn overleden opa een ansichtkaart gehaald met het reuzenrad van Prins Bernharddal erop. Naar wie kan ik die sturen? Hij is uit 1948 volgens poststempel.

Bericht 734

Vrijdag 6 juli 2018
Naam: Riet Hoetelmans de Goey
Emailadres: klik hier

Bericht: Kan iemand mij iets vertellen over de wasserij die op de hoek Frisolaan/Koninginnelaan gestaan heeft?

Bericht 733

Vrijdag 8 juni 2018
Naam: Dhr. N Beenker
Emailadres: klik hier

Bericht: Dank aan onbekende! Ik vond in mijn brievenbus aan de Greutelseweg in Wiesel een uitdraai van foto's van Wiesel, meer precies van 'Onze Pondok'. De print was in mijn brievenbus gestopt door een onbekende. Geen naam, geen nummer. Ze bracht me naar deze website die ik met veel belangstelling bekeken heb. Hartelijke dank aan de Grote Onbekende, voor deze leuke tip. Nu weet ik wat meer van de historie het huisje dat ik heb gekocht.

Bericht 732

Vrijdag 8 juni 2018
Naam: Henk Lijnsvelt
Emailadres: klik hier

Bericht: Waarom staat er bij scholen geen foto van de chr. vglo en later lea aan de Hezeweg deze school is in 1956 geopend, het hoofd was de Heer Faber.

________________________________________________

Je moet maar een foto van het gevraagde hebben.
Martin Huisman

Bericht 731

Maandag 14 mei 2018
Naam: Chris Kruitbosch
Emailadres: klik hier

Bericht: iemand die mij meer kan vertellen over het monument aan de Kayersdijk voor de omgekomen Deense chauffeurs. Alle info is welkom. namen exacte datum waar zijn deze mensen begraven etc etc.
bij voorbaat dank.

Bericht 730

Donderdag 3 mei 2018
Naam: Jules Blom
Emailadres: klik hier

Bericht: mijn vader was in de oorlog bezig met stamboomonderzoek. Gegevens die hij in Rucphen opvroeg moesten gestuurd worden naar Waldeck Piermontlaan 12. Waarom dit adres? Volgens andere bronnen was in 1943 hier de nederlandse arbeidsdienst gevestigd. Bestaat dit gebouw nog en wat is eventueel het huidige adrres. Volgens mij moet dit Zwolseweg zijn alleen ik heb geen idee welk nummer. Misschien weet dit nog iemand en waar kan ik eventueel archieven van de arbeidsdienst in Apeldoorn vinden.

Bericht 729

Zondag 29 april 2018
Naam: Dhr. J.W.F. Spitzen
Emailadres: klik hier

Bericht: Mijn overgrootvader Gerard Spitzen heeft enkele jaren (ca 1900-1904) gewoond aan de Zevenhuizenseweg B194. Kan iemand mij vertellen waar dit is geweest?

Bericht 728

Donderdag 12 april 2018
Naam: Dhr. C. Breemer
Emailadres: klik hier

Bericht: Prachtige fotos hier, waarvoor dank ! Maar wat jammer van die irritante webadres teksten midden in de foto's. Ik begrijp dat het ter bescherming van copright is maar dat zou misschien wat minder prominent kunnen zodat het niet direct afbruek aan de foto doet.
Mvg

_____________________________________________________________________

Beste heer Breemer,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Ik begrijp dat u het vervelend vind dat er soms tekst midden in een foto staat. Dat is inderdaad gedaan omdat de foto’s op vele websites en Facebook overgenomen worden. Vaak wordt dan de tekst met de vermelding waar de foto vandaan komt onderaan de foto weggehaald. Dat is niet prettig voor de maker/gever van de betreffende foto.

Dat is de reden en inderdaad jammer dat dit zo gedaan moet worden.

Martin Huisman

Bericht 727

Dinsdag 3 maart 2018
Naam: Mevr. De Hoog
Emailadres: klik hier

Bericht: Ik ben op zoek naar iemand die mij meer kan vertellen over de slagerij die aan de Ankelaarseweg heeft gezeten eind jaren 60, begin jaren 70. Een foto zou natuurlijk helemaal bijzonder zijn. Het gaat om de anklaarseweg ter hoogte van de sluisoordlaan.

Bericht 726

Zaterdag 17 maart 2018
Naam: Dhr. M. Krijgsveld
Emailadres: klik hier

Bericht: Ik woonde jaren aan de Venuslaan, maar vind geen enkele informatie of oude foto van deze straat. Zou het leuk vinden om er toch iets over te vinden. De straat is aangelegd in 1931/1932.

Bericht 725

Dinsdag 27 februari 2018
Naam: kees bouwman
Emailadres: klik hier

Bericht: ik zoek Tineke van wijk woonde in de driehuizenweg, jaren 70

Bericht 724

Dinsdag 13 februari 2018
Naam: Cornelis Snijder
Emailadres: klik hier

Bericht: Ik heb wat info voor Michel Lugtigheid. Die woont of woonde op nr 31 aan de Valeriuslaan.Op nr 34 woonde de fam de Vries. Na hun heeft daar de fam. Snijder gewoont.Nou hebt U het over een Hongaarse familie. Die heb goed gekent .Dat was mev.Matus met haar vader en drie zoons, Wallie, Urgie en Lotgie.( ik weet niet of ik de namen goed gespeld hebt )Zelf woon ik sinds 1981 in Canada. Elke keer als ik in Nederland komt ging ik even koffie bij haar drinken. Laat eens aub wat. Van horen.

Bericht 723

Maandag 29 januari 2018
Naam: Annie-brand-schut
Emailadres: klik hier

Bericht: Wat een mooie site , ik geniet hiervan. Ik ben aan de Zevenhuizenseweg nr16 geboren. Voor het werk van mijn man zijn we toen verhuisd naar vriezenveen . Ik woon daar nu al weer 47 jaar.

Bericht 722

Maandag 22 januari 2018
Naam: Chris van der Ark
Emailadres: klik hier

Tot midden jaren 50 heeft aan de Spoorlaan een rijtje woningen gestaan die bekend stonden als de 8 zaligheden (Spoorlaan 33 – 47, de huisjes in het midden van de foto) zij waren gelegen tussen het terrein van de Plaatijzerindustrie en kolenboer Buitenhuis, wie kan mij daar meer over vertellen en/of heeft daar foto’s van ? Toen ik in de Spoorlaan kwam wonen stonden ze er nog maar dat heb ik niet bewust meegemaakt. Ook andere info en fotomateriaal uit die buurt is van harte welkom. m.v.g. Chris.

Bericht 721

Zaterdag 20 januari 2018
Naam: Aad van Schaijk
Emailadres: klik hier

Bericht: Prachtig mooie serie foto's vandaag ! (19-01-2018)
Ik kijk uit naar nog meer dit komende jaar !
mvg. Aad van Schaijk