Startpagina | IK VERZAMEL . . . | LINKS | VOORLAATSTE NIEUWE FOTO'S

Gastenboek

Wilt u mij persoonlijk mailen klik dan hier
Berichten via het gastenboek worden op de website geplaatst!

Wanneer u een bericht in het gastenboek plaatst, verschijnt het bericht meestal dezelfde, of de volgende dag op de website.

Bericht 769

Zondag 15 maart 2020
Naam: Mevr. j.vanderVeen
Emailadres: KLIK HIER

Bericht: Gaarne wil ik weten of er dit jaar een oorlogsherdenking is bij het nieuwe canadees-nederland monument. .ook wil ik graag een foto van het oude monument aan de Loolaan .Daar was een monument voor de canadees-nederlandse bevrijding Dichtbij de Grote Kerk.
Is dit oude monument verdwenen bij de renovatie van dit kruispunt ?Toen werden er stoplichten geplaatst. Omstreeks 1958? Ik ben in Apeldoorn geboren in 1940.Vandaar deze belangstelling.

Bericht 768

Dinsdag 25 februari 2020
Naam: mw. Djoke ten Kate
Emailadres: KLIK HIER

Bericht: Ik ben op zoek naar de geschiedenis van Zwolseweg 233. Wij wonen hier net en ik ben benieuwd of het ooit een boerderij is geweest.

Bericht 767

Zondag 16 februari 2020
Naam: Dhr. Everhard
Emailadres: KLIK HIER

Bericht: Ben in 1942 in Zutphen gebroken en in 1943 in Apeldoren komen wonen op bergenbosweg 1. Zijn in 1948 weer verhuisden naar Neede.zat toen net in de 1e Klas.heb veel jeugdherinneringen maar foto,s ontbreken van die tyd. Tegen over ons op de boek hoogakkerlaan by weg woo de de fam. Deelstra, waar an de do hier, Fokje, Zico veel over mij bemoederde. Deze kwam ik kortgeleden weer tegen in Friesland alwaar ze overladen is. Nast ons woo de Een fam. Kruse. Wie kan mij aan foto,s helpen en eindgeschiedenis van be weg nr,1 ?
Meg, Joop Everhard

Bericht 766

Dinsdag 21 januari 2020
Naam: Yvonne Beumer-Hazevoet
Emailadres: KLIK HIER

Bericht: Geachte redactie, het is leuk de foto van het station Klarenbeek te zien met mijn overgrootvader Hazevoet, de haltechef met zijn gezin, waarbij mijn grootvader. Het jaar 1902 is echter niet juist, overopa is in 1889 overleden, waarna zijn weduwe en kinderen zijn teruggekeerd naar Haarlem.
Voor mijn beeldvorming: aan welke kant stond het station?
Vriendelijke groet,
Yvonne Beumer

Bericht 766

Zaterdag 18 januari 2020
Naam: Jurriaan ten Hoope
Emailadres: KLIK HIER

Bericht: Leuke foto's van Martijn Rikkengaa, waarbij zijn vader op een motorfiets zit. Kan hij aangeven wanneer ongeveer deze foto's gemaakt zijn. Jaren dertig misschien? Mijn opa was een fervent liefhebber van motoren, hij had een Indian. Hij woonde in die tijd in het laatse huis van de Christiaan Geurtsweg. Op de foto is het niet te zien. Het gaat schuil achter het grote pand van Decora. Misschien hebben mijn opa, Jurriaan ten Hoope, en de vader van Martijn Rikkengaa elkaar gekend.

Bericht 765

Maandag 16 december 2019
Naam: Jack
Emailadres: KLIK HIER

Bericht: Ik ben op zoek naar familie/verwanten van ARNOLD BUIJS (man van Else Himler).

Bericht 764

Zondag 8 december
Naam: Dhr. J. Burghout
Emailadres: KLIK HIER

Bericht: Als oud Apeldoorner ben ik op zoek naar Gerda Buitenhuis. Wie weet waar ze nu woont. Vroeger vissen aan het kanaal.
Bij voorbaat dank, Han Burghout.

Bericht 763

Vrijdag 27 september 2019
Naam: Albert Veldhuis Hzn
Emailadres: KLIK HIER

Bericht: Hallo, ben Albert Veldhuis Hzn geb 1941 Vaassen en heb al een aantal stambomen Veldhuis gemaakt in de regio Apeldoorn ; uiteraard ontvang ik graag aanvullingen.
Woon nu in de gemeente Amersfoort en reeds lang lid van de Vereniging Veluwse Geslachten

Bericht 762

Vrijdag 27 september 2019
Naam: jan bosgoed
Emailadres: klik hier

Bericht: ik zoek foto,s van de kruidenierswinkel van bosgoed
asselsestraat

Bericht 761

Vrijdag 6 september 2019
Naam: Dhr. Anne-Maarten
Emailadres: KLIK HIER

Bericht: Ik zoek oude foto’s van de winkel van Ab Achterkamp, het pakhuis achter het huis aan de 1ste Wormenseweg 85. Foto’s van het huis zelf zouden ook leuk zijn. Als iemand iets heeft, ik hoor het graag!