Startpagina | IK VERZAMEL . . . | LINKS | VOORLAATSTE NIEUWE FOTO'S | .

Gastenboek

Wilt u mij persoonlijk mailen klik dan hier
Berichten via het gastenboek worden op de website geplaatst!

Wanneer u een bericht in het gastenboek plaatst, verschijnt het bericht meestal dezelfde, of de volgende dag op de website.

Bericht 728

Donderdag 12 april 2018
Naam: Dhr. C. Breemer
Emailadres: klik hier

Bericht: Prachtige fotos hier, waarvoor dank ! Maar wat jammer van die irritante webadres teksten midden in de foto's. Ik begrijp dat het ter bescherming van copright is maar dat zou misschien wat minder prominent kunnen zodat het niet direct afbruek aan de foto doet.
Mvg

_____________________________________________________________________

Beste heer Breemer,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Ik begrijp dat u het vervelend vind dat er soms tekst midden in een foto staat. Dat is inderdaad gedaan omdat de foto’s op vele websites en Facebook overgenomen worden. Vaak wordt dan de tekst met de vermelding waar de foto vandaan komt onderaan de foto weggehaald. Dat is niet prettig voor de maker/gever van de betreffende foto.

Dat is de reden en inderdaad jammer dat dit zo gedaan moet worden.

Martin Huisman

Bericht 727

Dinsdag 3 maart 2018
Naam: Mevr. De Hoog
Emailadres: klik hier

Bericht: Ik ben op zoek naar iemand die mij meer kan vertellen over de slagerij die aan de Ankelaarseweg heeft gezeten eind jaren 60, begin jaren 70. Een foto zou natuurlijk helemaal bijzonder zijn. Het gaat om de anklaarseweg ter hoogte van de sluisoordlaan.

Bericht 726

Zaterdag 17 maart 2018
Naam: Dhr. M. Krijgsveld
Emailadres: klik hier

Bericht: Ik woonde jaren aan de Venuslaan, maar vind geen enkele informatie of oude foto van deze straat. Zou het leuk vinden om er toch iets over te vinden. De straat is aangelegd in 1931/1932.

Bericht 725

Dinsdag 27 februari 2018
Naam: kees bouwman
Emailadres: klik hier

Bericht: ik zoek Tineke van wijk woonde in de driehuizenweg, jaren 70

Bericht 724

Dinsdag 13 februari 2018
Naam: Cornelis Snijder
Emailadres: klik hier

Bericht: Ik heb wat info voor Michel Lugtigheid. Die woont of woonde op nr 31 aan de Valeriuslaan.Op nr 34 woonde de fam de Vries. Na hun heeft daar de fam. Snijder gewoont.Nou hebt U het over een Hongaarse familie. Die heb goed gekent .Dat was mev.Matus met haar vader en drie zoons, Wallie, Urgie en Lotgie.( ik weet niet of ik de namen goed gespeld hebt )Zelf woon ik sinds 1981 in Canada. Elke keer als ik in Nederland komt ging ik even koffie bij haar drinken. Laat eens aub wat. Van horen.

Bericht 723

Maandag 29 januari 2018
Naam: Annie-brand-schut
Emailadres: klik hier

Bericht: Wat een mooie site , ik geniet hiervan. Ik ben aan de Zevenhuizenseweg nr16 geboren. Voor het werk van mijn man zijn we toen verhuisd naar vriezenveen . Ik woon daar nu al weer 47 jaar.

Bericht 722

Maandag 22 januari 2018
Naam: Chris van der Ark
Emailadres: klik hier

Tot midden jaren 50 heeft aan de Spoorlaan een rijtje woningen gestaan die bekend stonden als de 8 zaligheden (Spoorlaan 33 – 47, de huisjes in het midden van de foto) zij waren gelegen tussen het terrein van de Plaatijzerindustrie en kolenboer Buitenhuis, wie kan mij daar meer over vertellen en/of heeft daar foto’s van ? Toen ik in de Spoorlaan kwam wonen stonden ze er nog maar dat heb ik niet bewust meegemaakt. Ook andere info en fotomateriaal uit die buurt is van harte welkom. m.v.g. Chris.

Bericht 721

Zaterdag 20 januari 2018
Naam: Aad van Schaijk
Emailadres: klik hier

Bericht: Prachtig mooie serie foto's vandaag ! (19-01-2018)
Ik kijk uit naar nog meer dit komende jaar !
mvg. Aad van Schaijk

Bericht 720

Maandag 8 januari 201
Naam: Brigitte Boosman
Emailadres: klik hier

Bericht: Kent iemand J.A. De Jong. Jeanne, zij woonde in de jaren 50 aan de Middellaan 35 te Apeldoorn. Later aan de Kon.Stallen 16 te Apeldoorn.
Haar geboortedatum zal tussen 1935-1940 liggen.
Zij is gaan studeren aan de sociale Akademie in Amsterdam.
Graag een persoonlijk bericht op het bovenstaande e-mail adres. b.v.d Brigitte Boosman

Bericht 719

Zondag 17 december 2017
Naam: Jan Eigenhuis
Emailadres: klik hier

Bericht: Was op Prinses Irene school in de Maria straat tot 1955 toen wij na Zuid Afrika emigreerden.
Schoolvriend was Jelle met een boekhandel in de Hoofdstraat; achternaam vergeten!

Bericht 718

Woensdag 15 november 2017
Naam: Jan oosterwijk
Emailadres: klik hier

Bericht: Heb vroeger in Apeldoorn gewoond, Patrijsweg en Kanaal noord bij de Welgelegenbrug. Mijn vraag: er was een dierenzaak in Apeldoorn waar ze beren hadden en de eigenaar is aangevallen door een beer, waar was dat en hoe heette die zaak?
groeten Jan Oosterwijk.

Bericht 717

Donderdag 2 november 2017
Naam: Henk Wierts
Emailadres: klik hier

Bericht: Wie heeft er info en of foto's over / van mijn geboortestraat, de 2e Koningdwarsstraat. (nu Weimarstraat) Zelf heb ik gewoond op nr 16 in de jaren 1942-1952. De info wil ik gebruiken bij het samenstellen van een familieboek.
Namen van familie's die ik nog weet: Bakker Knuivers, Geerlings, speelde bij Prins Hendrik, Welgraaf, speelde ook bij de PH, Onderstal, Nieuwendijk, bloemist, Roozenboom de schoenmaker, Huigen was chauffeur bij Oldenhof, Hendriksen de politieagent, de Weerd fietsenmaker. Jan Loois de groenteboer met zijn paard aan wagen. Aan de 1e Koningdwarsstraat, gebouw Bethel met de zondagschool en het Kerstfeest met de grote kerstboom achter in de zaal. Ook info van de "Nieuwe Enk" is van harte welkom. Dit is de wijk tussen de Jachtlaan, Soerenseweg, Koning Lodewijklaan en de Bosweg. Hier hebben veel families en ook ikzelf gewoond.

Bericht 716

Maandag 9 0ktober 2017
Naam: Dhr. Van den Hoogen
Emailadres: klik hier

Bericht: In de jaren 80 kwam ik regelmatig met mijn opa en oma ( Jo en Jan van Kuik) op de fiets aan de zevenhuizenseweg bij tante Lutz en ome Kees.( Fam. V de braak ? ). Heeft iemand toevallig een foto of verhalen....

Bericht 715

Woensdag 4 oktober 2017
Naam: dhr. sietse vermeer
Emailadres: klik hier

Bericht: Ik ben in Apeldoorn opgegroeid ging naar de school met de Bijbel aan de doggers bank kort na de tweede wereld oorlog, mijn hobby was stijldansen in de vijftiger jaren op dansschool van Herman Gelderman in die tijd woonde ik aan de trekweg 107. ik ben getrouwd in 1958 met M. de Haan die toen verpleegster was in het Juliana Ziekenhuis. In 1973 ben ik met mijn gezin naar Canada vertrokken. Inmiddels ben ik in 1990 weer teruggekeerd in Nederland. Het is daardoor jammer dat je de contacten bent verloren en als ik iemand zou tegenkomen dan herken ik die persoon niet eens meer. Voorts denk ik ook niet dat iemand mij zou herinneren want ben nu inmiddels bijna 81 jaar.. Laat staan dat iemand in die leeftijd nog op internet zit. Wel kom ik nog regelmatig in Apeldoorn maar het oude Apeldoorn is op veel plekken verdwenen.

Bericht 714

Maandag 11 september
Naam: Gerard van de Braak
Emailadres: klik hier

Bericht: in de jaren 1956-1964 heb ik op de kleuter/lagere school aan de Eendrachtstraat gezeten. In de jaren 1956/1957 op de kleuterschool en vanaf 1958 op de lagere school. wie heeft er misschien nog klassefoto's uit die jaren en ook leuk zou ik het vinden om eens te horen hoe het mijn oude klasgenoten is vergaan.

Bericht 713

Mw. Kiesbeth Slot
Helaas werkt uw mailadres niet. Kunt u dat even controleren?


Maandag 28 augustus 2017
Naam: kiesbeth slot
Emailadres: klik hier

Bericht: wie weet welke duitse soldaten/eenheden gelegerd waren in in april/mei 1943 in hotel de keizerskroon.

Bericht 712

Vrijdag 11 augustus 2017
Naam: Ria Hurenkamp-Besemer
Emailadres: klik hier

Bericht: Ik ben op zoek naar het poezie-album van mijn dochter Susan(ne) Hurenkamp. Zij zat op de Jeroenschool aan de Casper Fagelstraat vanaf 1979 en later op de Sebastiaanschool aan de Oude Beekbergerweg. We woonden destijds aan de Lekstraat. Waarschijnlijk heeft zij dit album aan een klasgenootje gegeven, maar helaas nooit terug gehad. Het zou haar een groot plezier doen als dit poezie-album weer terecht zou komen.

Bericht 711

Vrijdag 4 augustus 2017
Naam: Marijke van Tongeren-Kruit
Emailadres: klik hier

Bericht: Heb een vraag, ik zoek een vroegere vriend, jaren 1957/1958 hij was ongeveer 19 of 20 jaar zijn
naam Mannes of Manus Mossel, werkte als technisch tekenaar op de gasfabriek, had een zus die heette Nelleke Was een tijdje bevriend met hem. Heb vanalles afgezocht zonder resultaat. Zou graag weten wat van hem geworden is.

Bericht 710

Zaterdag 22 juli 2017
Naam: Mw. Henny Noordzij
Emailadres: klik hier

Bericht: Mijn oom (broer van mijn moeder) Hendricus Albertus Heijhoff leerde tijdens de evacuatie van Arnhem zijn echtgenote kennen; Hennie van de Ham) Zij werkte in een boekwinkeltje in Apeldoorn. Na het huwelijk zijn zij in Arnhem gaan wonen. Hennie had echter heimwee en het echtpaar ging in 1964 (of omstreeks die tijd) in Apeldoorn wonen. Tot hun overlijden hebben zij daar gewoond. Uit het huwelijk zijn twee kinderen geboren, een jongen en een meisje.

Bericht 709

Zondag 9 juli 2017
Naam: W.E.Veeneman
Emailadres: klik hier

Bericht: Wie kan mij helpen tegen betaling aan het boekje van Dies Griffioen " IK HUIL DE TRANEN VAN MIJN MOEDER" over de vliegramp op de Chr.HBS aan de Jachtlaan in Apeldoorn net na de 2e wereldoorlog.
Als oud-leerling zou ik dit heel graag willen lezen.
Tel. 0318-690636. Dubceksingel 188 6716 RE. Ede.
Willem Veeneman.

Bericht 708

Zaterdag 15 april 2017
Naam: Wim Hulsteijn
Emailadres: klik hier

Bij het graven in onze tuin kwamen er enkele betonnen platen te voorschijn. Op de een staat Hoge Veluwe museum Kroller-Muller op de ander kunst exposities hist. museum. Er zijn nog twee platen waar wat op staat de een kristalbad de rest is niet te lezen de ander is ook niet goed te lezen,waarschijnlijk staat daar iets met paviljoen. Weet iemand meer over deze platen. Waar zijn ze voor gebruikt en in welke tijd.

Bij voorbaat bedankt. Wim Hulsteijn.

Bericht 707

Vrijdag 14 april 2017
Naam: J.F. van Zeeventer.
Emailadres: klik hier

Bericht: De foto van de oude man was mijn buurman de Hr Huis in't veld. Hij woonde op de Zevenhuizenseweg nr 36 dacht ik, op de hoek Zevenhuizense binnenweg, die doodliep. Wij woonden op nr 28, met buren Kalksma, Schut, v.d.Brink, van Emst, en nog een maar die naam weet ik niet meer. Wij mochten met buurman Huis in't veld af en toe mee in zijn tuin kijken naar plantjes , kippen enz! Het was een hele aardige meneer.

J.F. van Zeeventer.


Bericht 706

ondag 9 april 2017
Naam: Henny Senz
Emailadres: klik hier

Bericht: Ik ben op zoek naar foto's van R.K. jongensschool.
en foto's van de Alexandrinalaan ik heb zelf op nummer 32 gewoond

Bericht 705

Maandag 13 maart 2017
Naam: Martijn knip
Emailadres: klik hier

Bericht: Ben op zoek naar info over een schip dat beschoten is op 15 maart '45. Bij Apeldoorn en gezonken
De schipper zou zijn gedood.
Weet iemand daar iets meer over?
Naam schip/ schipper en of exacte lokatie?
Is dit het schip waarop ik nu woon?

Bericht 704

Zondag 5 maart 2017
Naam: gerrit wolbrink
Emailadres: klik hier

Bericht: Heel fijn, die nieuwe foto''s van de Kraaienweg en van twee kruideniers.
Op de hoek van de Arnhemseweg woonde even eerder de familie de Vries, waar wij onze gepukte bosbessen, paddenstoelen en eikels verkochten.
En aan kruidenier Bosch hebben we de prachtige herinneringen "van grootmoederstijd". Heel veel artikelen werden nog los verkocht en elk onsje vleeswaren werd apart voor je afgeneden.
Ik hoop, dat mensen die nog oude foto's ergens hebben liggen zo ook op deze site plaatsen!

Bericht 703

Zondag 26 februari 2017
Naam: Ina rozema-van der klooster
Emailadres: klikhier

Bericht: Ik ben op zoek naar John denkers uit apeldoorn.
Hij woonde in de jaren 70 in de valeriusstraat.
Ik zou graag willen weten wat er van hem geworden is.

Bericht 702

Zondag 19 februari 2017
Naam: Ruud van Zon
Emailadres: klik hier
Bericht: Weet iemand iets over een wasserij van de familie de Graaf. Mijn vader heeft daar in 1938 gewerkt.

Bericht 701

Zondag 19 februari 2017
Naam: Ruud van Zon
Emailadres: klik hier

Bericht: Weet iemand iets van het bestaan van een kledingwasserij met de naam Sponk of Spong of iets wat daar op lijkt?
Mijn vader heeft daar in de jaren 40/50 gewerkt.