Startpagina | LINKS | CONTACT

Oude Beekbergerweg

Oude Beekbergerweg 50

Rond 1965-1969. (Foto: Gijs van Dusschoten)

Oude Beekbergerweg 98

Rond 1965-1969. Oude Beekbergerweg 98. (Foto: Gijs van Dusschoten)

Oude Beekbergerweg

1992. Hoek Rijnstraat.

Oude Beekbergerweg, Sweelinckschool

Deze foto is gemaakt in 1958 of 59. De meneer in het midden is meester van Aalst, links van hem zit Tineke Zandvliet, daarnaast ik. Rechts zit Martin van Leeuwen volgens mij, maar dat weet ik niet zeker. Het moeten twee klassen zijn want derde van rechts is nog een zusje van me, Joke Zandvliet en zij zat een klas lager dan Tineke en ik. (Foto: Anneke Zandvliet)

Herman Kars: Op bovenstaande schoolfoto van de klas van meester van Aalst heb ik enkele aanvullingen omdat ik daar ook op sta:
3e rij van links naar rechts 8e persoon is Hans van de Zee.
2e rij van links naar rechts 1e persoon Ada Zeilmaker, 3e Herman Kars, 4e Johnny Oude Kotte, 11e Andrè Brussè. 12e Georg Driehuizen.
1e rij van links naar rechts 1e persoon Martin van Dam.

Oude Beekbergerweg

Ong. 1972. Deze foto toont het stukje tussen de Kraaienweg en de Eksterweg. De woning rechts op de foto is afbebroken en vervangen voor nieuwbouw. (Foto: Bert Van Essen)

Theo Thijssenschool

bestond van 1952 tot 1989? aan de Oude Beekbergerweg. Zelf was ik leerling op deze school van 1953 tot 1958. Een jaar lang was ik kwekeling op deze school en in 1968 'invaller'. Je kunt verhalen, foto's en verdere gegevens vinden op: www.schoolbank.nl (Foto: Bert van den Bosch)

Oude Beekbergerweg

1966. Een tuintje aan de Oude Beekbergerweg, met op de achtergrond huizen aan de Rietzangerweg. De kastanjeboom links op de foto staat er nog steeds. (Foto: Wiersma)

Jaren '50. Foto genomen voor het huis van opa en oma van Zwam en hun kinderen die vroeger op de Oude Beekbergerweg hebben gewoond. De man op de foto is de broer van opa, het meisje is onbekend.
Vroeger was de Oude Beekbergerweg een zandweg. De foto is genomen richting de Marchantstraat, toen nog niet aangelegd.
2006. Dezelfde plek. (Foto: John van Zwam)